Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 34 Głosów - 2.44 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Def Life
Autor Wiadomość
PłaVo-L Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 24
Reputacja: 2
Def Life
Dla zainteresowanych koszulkami Def Life:

Def Life
13-11-2008 03:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Rzeshaq Offline
Nowy
*

Ilość postów: 1
Reputacja: 0
RE: Def Life
Witam,
co sie generalnie dzieje z marka Def Life ? Oficjalna stronka nie dziala, ciuchow nie mozna dostac nigdzie w internecie. Tylko na allegro to co poleciles. jakies oficjalne info ktore przeoczylem ?
29-11-2008 01:39 AM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Wkrótce nowe koszulki, nie wiem dokładnie kiedy więc nie pytać ;-) Oraz koszulki 2fast2real.

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

29-11-2008 11:19 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Sebass Offline
Maniak postów
*

Ilość postów: 65
Reputacja: 1
Koszulki, filmy, serwisy internetowe a płyty jak nie było tak nie ma;/
29-11-2008 02:39 PM
EBi_CK Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 28
Reputacja: 0
i pewnie długo nie będzie, ja byłem (jestem) wielkim fanem eL, ale zniesmacza mnie już to troszkę. Kurwa... Ile można czekać?? Od dawien dawna było tak z tym dotrzymywaniem terminów a ja głupi się napaliłem na płytkę a teraz chodzę podwkurwiony....
29-11-2008 09:53 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Zauważcie, że Ci, którzy nie mają internetu to w sumie tak nie narzekają, ze nie ma płyty itd. bo po prostu nie wiedzą o tym o czym mówi Liroy. Jeśli dobrze kumam, to Liroy taką informację podał wyłącznie na necie. I hmm wydaję mi się, że to Wasze narzekanie nie bardzo go interesuje, bo prędzej czy później by napisał co i jak i dlaczego. Powiem: "Tak, czekam na płytę". Nie powiem: "Do chuja pana, nie ma płyty, Liroy co Ty odpierdalasz"?! Dlaczego? Odpowiedź jest prosta ----> A da to coś?
29-11-2008 10:08 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Ojciec Dyrektor Offline
Maniak postów
*

Ilość postów: 50
Dokładnie, luźna łydka i nie wbijajcie sie tak bardzo w to, że płyta bedzie pozniej, nie macie naprawde wiekszych problemow? tylko to, że czekacie na najnowsza plyte L ? jesli tak to Wam zazdroszcze Wink

Jak plyta bedzie skonczona to bedzie i tyle, marudzicie na L, a zobaczcie jak Dr Dre przeklada terminy, gdybyscie czekali na jego plyte tak bardzo jak na plyte Liroya byscie go chyba zlinczowali Wink

Dajcie na luz i zajmijcie sie swoimi sprawami, Piotrek naprawde bardzo ciezko pracuje nad nowym materialem by w 100% spelnic Wasze oczekiwania.

Bez cisnien panowie i panie!!!
01-12-2008 08:05 PM
W.I.L.K. Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 96
Reputacja: 3
Roznica miedzy Dr Dre, a Liroyem jest taka, ze to ma byc ostatnia jego plyta. A Liroy naobiecywal tyle produkcji, ze na palcach obu rak nie policze. Mogl by przynajmniej napisac dwa slowa na tym forum, ze chce plyte dopracowac i nie wie kiedy sie ona ukaze. Mysle ,ze to nie jest duzy klopot... Rozumiem Ciebie Ojcze D. Ty jestes jego ziomkiem i inaczej na to patrzysz. Ale zrozum jego fanow, do ktorych ja tez sie zaliczam i odbieram to troche inaczej...
Jestem wyluzowany, a juz na pewno moim najwiekszym problemem nie jest czekanie na plyte Piotrka ;-) Ale ta cala sytuacja jest troche smieszna.

Pozdrawiam

Głęboki oddech i wykładam jak nauczyciel na swej lekcji,
rzeczowo i na temat, jak ksiazka zmuszam do refleksji...
10-12-2008 03:04 PM
Odpowiedz