Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 21 Głosów - 2.76 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciekawe co by się stało,gdyby tak
Autor Wiadomość
TheNowy12345 Offline
Nowy
*

Ilość postów: 3
Reputacja: 0
Ciekawe co by się stało,gdyby tak
ktoś to http://www.youtube.com/watch?v=1Mh30f1K9_s&NR=1, przerapował
18-03-2010 02:07 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
TheNowy12345 Offline
Nowy
*

RE: Ciekawe co by się stało,gdyby tak
w zasadzie to soundtrack podobny do : http://www.youtube.com/watch?v=M5nvWLh1K...e=related, byłby niezły, jeśli chodzi o słowa i wizję to miewam następujące skojarzenia : przed wojną,wojna,zeit heil ,......,Stalin,Jałta-Poczdam,PRL,stan wojenny (śmigłowiec), 1989 ,Psy 1, ....., Steinbach,Putin, praca za granicą , Welcome,Alicja w Krainie Czarów
18-03-2010 08:55 PM
TheNowy12345 Offline
Nowy
*

RE: Ciekawe co by się stało,gdyby tak
Wydaje mi się ,że artystą , który byłby dobry do stworzenia takiego utworu jest Liroy i ludzie którzy z nim współpracują. Można go krytykować , ale moim zdaniem ma zmysł muzyczny i talent. Poza tym ma odwagę, której wielu brakuje. Gdbyby przetworzył po swojemu,to co napisałem , to może parę osób w Europie mocno by się zastanowiło , zanim zaczęłoby opowiadać brednie w stylu "polskie obozy koncentracyjne",rościć sobie prawa do tego co polskie (Steinbach i świta),dyskryminować Polaków za granicą, czy też narzucać chore prawa przez które ludzie tracą pracę,inni z kolei , szczególnie ci z Rosji (chodzi mi głównie o Putina) ,przestaliby czuć się tak pewnie jak obecnie i doszliby do wniosku ,że jednak sr...e Polakom na głowę im nie przejdzie. To tyle , pewnie nie prędko się pojawię bo mam jeszcze sporo spraw do uporządkowania , ale moim zdaniem , pomysł niezły.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2010 10:49 PM przez TheNowy12345.)
19-03-2010 10:44 PM
Odpowiedz 

Skocz do: