Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 32 Głosów - 3.66 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peja o Liroyu
Autor Wiadomość
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Reputacja: 2
Peja o Liroyu
Najnowsze info co Peja myśli o Liroyu.

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

09-12-2009 05:42 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
RE: Peja o Liroyu
dla mnie to była zwykła dyplomatyczna odpowiedź.nie dowiedziałem sie tam niczego konkretnego,peja bardzo spłaszczył temat dawnego beefu,utrzymując,że niby tylko sie dograł...
a co do wspólnego kawałka liroya i peji...nie robi na mnie wrażenia i na pewno nie zachęciło by mnie to do kupna płyty,która nie wiadomo kiedy wyjdzie.
09-12-2009 09:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
RE: Peja o Liroyu
na mnie taki duet nie zrobi wrażenia.nie będzie tez dla mnie szokiem bo peja i liroy już od jakiegos czasu mają się ku sobie...przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.co do tego beefu,nie jestem gimbolem żeby sie tym jarać,bo dla mnie ten beef skończył sie na bafangoo.czasami dla śmiechu wrzuce coś co powiedział peja czy tam nas.nic chyba nie zmieni juz mojego zdania o peji i chyba nigdy go nie zacznę słuchać (ale na wszelki wypadek sie nie zarzekamSmile ).wrażenie natomiast robi na mnie liroy...bo jeśli użyjemy stwierdzenia psychofan...to jeszcze do niedawna nim byłem!a teraz to zaczyna mnie dziwić to co robi Piotrek...conajmniej
10-12-2009 04:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do: