Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 26 Głosów - 2.77 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akredytacja
Autor Wiadomość
olszowa Offline
Nowy
*

Ilość postów: 4
Reputacja: 0
Akredytacja
Witam, chodzi mi o akredytację prasową na koncert eLa - czy takie cudo jest organizowane, w jaki sposób można to zdobyć? Myślę że relacja, zwykły przychylny artykuł to zawsze jakaś forma promocji, nie potrzebuję wjazdu na backstage czy nie wiadomo czego, interesuje mnie raczej legalne zrobienie relacji, mozliwosc wniesienia lepszego aparatu, wykonania ujęć z miejsc możliwie bliskich scenie. pozdrawiam, liczę na odpowiedź
13-10-2009 09:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Reputacja: 2
RE: Akredytacja
Żeby zrobić zdjęcia? Do takiego czegoś nie potrzebujesz akredytacji. Bierzesz lustrzankę i śmigasz na koncert. W ogóle nie podałeś do jakiej gazety i kim jesteś, zero profesjonalizmu z Twojej strony dlatego długo byś czekał na odpowiedź. W razie dalszych pytań pisz tu śmiało.

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

13-10-2009 09:31 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Niekoniecznie musi być z gazety ;-)

http://www.myspace.com/mahaboss
13-10-2009 09:36 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Masz rację Maha, pisząc "gazety" miałem na myśli ogólnie skąd.

13-10-2009 09:50 PM
olszowa Offline
Nowy
*

Kolego zostawiłem Ci dwie wiadomości na gg, na które nie odpowiedziałeś, więc wrzuciłem posta na forum. Pytając ogólnie "czy takie cudo jest organizowane, w jaki sposób można to zdobyć?" oczekiwałem ogólnej opdowiedzi czy akredytacje można zdobyć czy nie prowadzicie takiej możliwości;ewentualnie gdzie się zgłosić. Szczegółów, takich jak to kim i skąd jestem nie będziemy przecież dogadywali na forum. Artykuł ma porównywać kulturę HH i kulturę elektronicznej muzyki klubowej w PL
14-10-2009 09:31 PM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Sluchaj, na gg to ja odpowiadam tylko znajomym lub tym ktorzy się przedstawili wiec nic dziwbego że nie odpowiedzialem na Twoje wiadomosci. Tym bardziej że w tresci wiadomosci jest zapytanie czy mozna wejsc z lepszym aparatem... Przeciez to jest podstawowa informacja ktora powinienes znac. Po drugie osoba piszaca w konkretnej sprawie przedstawia się, maili czy widomosci na gg to ja sam dostaje tyle że już dawno przestalem odpisywac. To na tyle.
PS: pisze z telefonu dlatego wyglada ta odpowiedz jak wyglada.

14-10-2009 09:44 PM
olszowa Offline
Nowy
*

Ok, jeśli największym problemem jest to że się nie przedstawiłem to zamknijmy temat, bo straciłem ochotę na przedstawianie tego wszystkiego w innym świetle niż wszędzie. Opinia o HH i kulturze HH jaka jest każdy wie. Próbowałem współpracować, ale nie mam siły na przepychanki z adminem
14-10-2009 11:26 PM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Twoje głupie wyjście z sytuacji! Osoby które chciały coś naprawdę zrobić z Liroyem zawsze się przedstawiały i te wiadomości podsyłałem Liroyowi, przedstawienie się jest podstawa komunikacji przez internet. Ty nawet nie wiesz czy można wnieść aparat Big Grin i tym wnioskiem zamykam temat.

PS: Canon PowerShot S3 IS który kupiłeś na allegro za 306zł to nie jest "lepszy" aparat... Jak chcesz robić zdjęcia na koncertach to z porządnym flashem i to najlepiej lustrzanką.

Zero profesjonalizmu lub chociaż podejścia do tego jak trzeba!

15-10-2009 05:37 PM
Odpowiedz 

Skocz do: