Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 26 Głosów - 3.19 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.kingpin.pl
Autor Wiadomość
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Reputacja: 2
www.kingpin.pl
Wkrótce ruszy strona http://www.kingpin.pl tym razem będzie miała ciut inne zastosowanie. Strona funkcjonuje ale grafika będzie bardziej old schoolowa zresztą sami wkrótce zobaczycie. Polityką strony będzie to, że znajdą się tam same konkretne informacje. Jakie, dokładnie napisze wkrótce bo się zastanawiam jeszcze które kategorie zostawić, a które wyrzucić. Do serwisu będę potrzebował osób które chętnie zajęły by się dodawaniem takich newsów. Oczywiście ja też to będę robił. W razie pytań lub chęci współpracy proszę o kontakt na adres szpuk@kingpin.pl

Pozdro
5

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2009 10:22 PM przez Szpuk.)
09-10-2009 10:20 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
RE: www.kingpin.pl
Trochę stronka mi muli, nie wiem czy to jednorazowa akcja ale ogólnie jest dobrze. Podoba mi się layout choć trochę do takiego tematu nie pasuje, oczywiście moje zdanie ;-) "Nie mieszajmy w to Rycha" heheh, jak widać nawet kumpel nie potrafi zaakceptować prawdy.

http://www.myspace.com/mahaboss
11-10-2009 06:16 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
RE: www.kingpin.pl
Tak jak już wspomniałem layout będzie hip hopowo-oldschoolowy, na dniach ;-) Nie powinna mulić bo stoi na tym samym serwerze co np forum.

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

11-10-2009 06:19 PM
Odpowiedz 

Skocz do: