Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 23 Głosów - 3.26 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scyzoryki 2009 - koncert finałowy
Autor Wiadomość
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Reputacja: 2
Scyzoryki 2009 - koncert finałowy
START
05 czerwca 2009 - piątek godzina: 18:00

INFO
Koncert finałowy plebiscytu Scyzoryki 2009

Wystąpią
Kabaret KSM
Liroy
Kasa
WYP3

MIEJSCE
Plac Artystów, Kielce
Kielce, Pl. Artystów

Załączone pliki
.jpg  plac_artystow.jpg (Rozmiar: 17.42 KB / Pobrań: 42)

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

02-06-2009 11:15 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
RE: Scyzoryki 2009 - koncert finałowy
a pół-finał gdzie był??

to prawie jak koncert pod wielka krokwią..."Liroy wystąpi za 15 minut!!"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2009 11:50 AM przez bolian.)
02-06-2009 11:48 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/sec...ryki200900

też pierwszy raz o tym dzisiaj słyszałem... ciekawe jak sprawy organizacyjne...;p

02-06-2009 12:09 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

02-06-2009 12:10 PM
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
z tego co widzę to cała akcja trwała ok.2-3 tygodni...i totalnie nic o tym słychać nie było...a tu nagle wychodzi Liroy z konopi i w 13 sec.filmiku oznajmia "że tam będzie"...moje zdanie jest takie...
ŚWIĘTOKRZYSKIE POTRZEBUJE DOBREJ REKLAMY!!
02-06-2009 12:28 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Mam nie daleko ale raczej tam nie będę hehe

PS. Też pierwszy raz o tym słyszę.

http://www.myspace.com/mahaboss
02-06-2009 08:37 PM
tukielce Offline
Nowy
*

Ilość postów: 4
Reputacja: 0
O scyzorykach 2009 pisaliśmy na http://www.tukielce.info, jakiś miesiąc temu. Więc nie jest to tak do końca że nikt o tym nie wiedział.

Inna sprawa to sam plebiscyt i impreza, które są totalną porażką. Wystarczy spojrzeć na to kto jest w czołówce kategorii hip-hop. Kermit czy Wujec kto to w ogóle jest ?

Mniejsza już z HH, ale kto powygrywał w innych kategoriach zespól SPRAKS czy JÓZEFOWE KWIATKI. Totalne dno.

Tylko pogratulować ECHU DNIA imprezy :]
03-06-2009 02:44 PM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

(03-06-2009 02:44 PM)tukielce napisał(a):  O scyzorykach 2009 pisaliśmy na http://www.tukielce.info, jakiś miesiąc temu. Więc nie jest to tak do końca że nikt o tym nie wiedział.

Inna sprawa to sam plebiscyt i impreza, które są totalną porażką. Wystarczy spojrzeć na to kto jest w czołówce kategorii hip-hop. Kermit czy Wujec kto to w ogóle jest ?

Mniejsza już z HH, ale kto powygrywał w innych kategoriach zespól SPRAKS czy JÓZEFOWE KWIATKI. Totalne dno.

Tylko pogratulować ECHU DNIA imprezy :]
Dobre... ale na Wzgórze i Liroya bym się wybrał, no cóż za daleko.

03-06-2009 02:48 PM
tukielce Offline
Nowy
*

Ilość postów: 4
Reputacja: 0
a i jeszcze zacytuje Borixona który się u nas na forum wypowiedział:

Cytat:Siemano Ludzie!

Rzadko wypowiadam się na tym forum ale teraz muszę bo nie wytrzymałem!
Chodzi mi o SCYZORYKI 2009 . Kiedy tylko dowiedziałem się o tym
przedsięwzięciu i rzuciłem okiem na te całe nagrody uzmysłowiłem sobie że tak naprawdę nie znam w tym mieście połowy raperów którzy są nominowani do tych prestiżowych nagród. Pomyślałem CO JEST??? przecież obserwuję tą scenę od 15 lat!!!

Żeby nie zamulać pokaże Wam ostateczne notowanie i powiem o co mi chodzi!

Wykonawca Hip Hop - 1. Kermit, 2. Wojtas, 3. Kajman i Zajka z taką samą liczbą głosów;

Płyta - 1. "Koncert na dwa serca” Sparks, 2. Łukasz Długosz Capella Gedanensis A. Vivaldi "Cztery pory roku”, 3. "10 przykazań” Józefowe Kwiatki, 4. "Between the line” Spiritual Demise, 5. Kajman “Bluźnierca”;

Czy tego rodzaju nagrody mają polegać na głosowaniu SMS gdzie przykładowy KERMIT może ukraść tacie komórkę i zagłosować na siebie milion razy?!Do tego cała jego rodzinka ze wszystkimi znajomymi podbija mu ranking jeszce o X %. To jest skandal!

Po drugie : Kto to jest Kermit ? i co zrobił dla Kieleckiego Hip-Hopu?

Kolejna sprawa to już sama organizacja!
Nikt z moich znajomych którzy są nominowani nie został w jakikolwiek sposób poinformowany ( nawet mailowo)gdzie i kiedy odbędzie się powyższa impreza! Byliśmy nominowani kilkukrotnie do FRYDERYKÓW jako WYP3 więc wiem jak takiego rodzaju nagrody są organizowane i jak przebiega współpraca z nominowanymi.
Muszę tylko powiedzieć że rozmawiałem przypadkiem z jedną koleżanką z ECHA-DNIA ( bo akurat organiuzujemy imprezę i ECHO ją patronuje) i Ona w trakcie rozmowy spytała czy wpadnę na rozdanie nagród?!

Zapytałem ....jak mnie tam wpuszczą ? Nie jestem Gwiazdą kalibru Piasek czy Liroy ..może ochrona mnie nie pozna!!! Na co koleżanka powiedziała : "Masz przecież komórkę do mnie!!!!!!"

CZY TO JEST KURWA ŻART???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jak poznają KERMITA do HUJA WAFLASmile który będzie odbierał scyzoryka roku w kat.HIP-HOP Smile

A więc tak:

Z tego co mi wiadomo nikt z moich najbliższych znajomych którzy są nominowani nie wybiera się na tą GALĘSmile

Chcieliśmy tylko pozdrowić KERMITA , WUJCA i ŻABĘ MONIKĘ i życzyć im jak najlepiej w dalszej karierze na scenie HH w Kielcach!!!

Pozdrawiam wszystkich . Borys.

co do występu Liroya i WYP3 to pewnie na video zarejestruje i będzie relacja, bo nie powiem tez jestem ciekaw.
03-06-2009 03:01 PM
Odpowiedz