Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 26 Głosów - 3.31 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa płyta, pytania do Was.
Autor Wiadomość
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Reputacja: 2
Nowa płyta, pytania do Was.
Kogo chcielibyście usłyszeć na nowej płycie Liroya? Myślicie, że będzie tam jakiś featuring na miarę "World Iz A Ghetto" z Ice -T? Ja sobie po cichu marzę, żeby Liroy jebnął feata z Coolio Tongue Serio, myślę, że byłby to strzał w 10! I wydaję mi się, że taki Coolio jest osiągalny dla Liroya. Ciekawią mnie też tematy na nowej płycie. Chciałbym, żeby płyta była "groźna". Żebym mógł sobie ją włączyć w czasie gdy jestem bardzo wkurwiony hehehe
17-09-2008 04:30 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Sebass Offline
Maniak postów
*

Ilość postów: 65
Reputacja: 1
RE: Nowa płyta, pytania do Was.
Z polskich wykonawców to chciałbym wkońcu usłyszeć kawałek z Sokołem. Kawałek z Rychem Peja pewnie rozjebałby naszą scene. A z zagranicy to może Jay-Z, z Cypress Hill byłby kozak kawałek dobrego old school'uSmile
17-09-2008 06:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Z polskich to kawałek z Guralem byłby niezły, nie wiem jak by to wyglądało w połączeniu dwóch zupełnie różnych flow (napisałem to zdanie poprawnie?) ;-).
Z zagranicznych to z La Coka Nostra.

Wiecie już trochę mnie męczy to czekanie na jakiś kawałek, żeby fani nie zapomnieli o Liroy'u powinien wydawać coś w stylu DJ Buha albo kawałek co jakiś czas. Wiem że zaraz się pojawią komentarze że prawdziwy fan czeka itd ale ja słucham i czekam na nowe produkcje Liroy'a tyle lat że mogę tak stwierdzić.

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2008 06:43 PM przez Szpuk.)
17-09-2008 06:35 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Dobrze napisałeś. Ale sens jest trochę inny Big Grin Chodzi po prostu o inne style. Czy byłby to dobry pomysł? Nie wiem, moim zdaniem Gural już chyba nikogo niczym nie zaskoczy. Ciągle jedno i to samo.
17-09-2008 08:19 PM
Sebass Offline
Maniak postów
*

Moim zdaniem Gural zaskoczy nas na nowej płycie "Cocaina"
17-09-2008 09:43 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Czym? Nowym Bragga?
17-09-2008 11:47 PM
Sebass Offline
Maniak postów
*

Nowym nie ale według mnie on jako jeden z nielicznych w naszym kraju potrafi składać rymy w tym stylu i robi to na wysokim pozoiwmie. Pozatym kazdy ma swój odrębny styl rymowania. Liroy to stara szkoła rapu i nie bawi sie w bragga, gural za to od poczatku nawija w tym stylu. Zmiana stylu rymowania zazwyczaj nie wychodzi na dobre np. Sokół na płytach WWO jest zajebisty technicznie natomiast na nowej TPWC odbieg od tego i mnie juz sie jego "nowy" styl nie podoba. Dlatego wole żeby DGE został przy swoim stylu w którym czuje sie najlepiej tak samo Liroy i niech zaskakują nas (oby pozytywnie) dalej w tym co robią niż próbując na siłe nowych rzeczy z których większość mogłaby nie spełnić oczekiwań. Pozdro
18-09-2008 01:08 PM
PłaVo-L Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 24
Maybe eL feat. Dre? Big Grin.
18-09-2008 02:35 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

No to czym zaskoczy?

Dre ma wydać Detox a nie bawić się w featuringi Big Grin
18-09-2008 03:45 PM
Ava Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 15
Reputacja: 0
Szpuk napisał(a):Wiecie już trochę mnie męczy to czekanie na jakiś kawałek, żeby fani nie zapomnieli o Liroy'u powinien wydawać coś w stylu DJ Buha albo kawałek co jakiś czas. Wiem że zaraz się pojawią komentarze że prawdziwy fan czeka itd ale ja słucham i czekam na nowe produkcje Liroy'a tyle lat że mogę tak stwierdzić.

Liroy sobie zrobił za długą przerwę(chociaż rozumiem powody tej przerwy).
Dlatego tak wszyscy niecierpliwią się tymi terminami.
Mam nadzieję że płyta ukaże się w tym roku albo na początku przyszłego.Dobrze by było aby L wydawał płyty częściej np co dwa lata.

...jaki jestem ja każdy to wie kto mnie widział w akcji Ja korzystam z sytuacji jak nikt...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2008 05:17 PM przez Ava.)
18-09-2008 05:10 PM
Odpowiedz