Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 35 Głosów - 3.06 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KONKURS
Autor Wiadomość
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Reputacja: 2
KONKURS
Zgłaszajcie prośby i uwagi co do konkursu, myślę że zaczniemy go 1 marca i będzie trwał do końca miesiąca

Pozdrawiam.

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

20-02-2009 01:44 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 112
RE: KONKURS
Moze do konca kwietnia? ;-)

"Fuck The Fame I'm Still Stayin' The Same"
20-02-2009 03:20 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Z uwagi na to ze moze wezme w nim udzial to moze mi nie wypada, ale co tam:

- max dlugosc kawalka 5 min
- tematyka dowolna

Tak mysle czy to musza byc solowe numery czy moze byc numer z feat'em? Jak myslicie?

21-02-2009 05:14 PM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Myślę że nie ma co ograniczać czasowo, tematyka dowolna i jestem za feat'ami. Wink

Wszystkie propozycje mile widziane do 1 marca Wink

21-02-2009 05:28 PM
Mad Dog Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 16
Reputacja: 1
Zależy co na celu ma mieć ten konkurs,jeżeli celem jest wyłonienie najlepszej podziemnej "produkcji" no to wszystkie kryteria pozostają otwarte tzn.bit,tekst,dlugość itp.Jeżeli natomiast chodzi o wyłonienie osoby o "największych" umiejętnościach to wydaje mi się że zarówno temat jak i podkład powinny być sprecyzowane(byc moze nawet wszyscy powinni nagrac swoje vocale na tym samym bicie)po to by jury moglo łatwo porównać biorących udział w konkursie i wyłonić najlepszych.Ja osobiście skłoniłbym się właśnie do tego rozwiązania,ponieważ mieliśmy juz konkurs dla producentów dotyczący remixu utworu "Cicha noc?",teraz fajnie byłoby aby to Mc sie wykazali i wszyscy mieli równe szanse,podobnie jak było w przytoczonym remixie w koncu wszyscy dostali vocal tego samego utworu.Pewnie sam wezmę udział w tym konkursie,i dostosuje się do wymagań jakie zostaną ustalone,korzystam jedynie z możliwości zabrania głosu w tej sprawie.Pozdrawiam serdecznie.
25-02-2009 07:54 PM
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
ZGADZAM SIE Z PRZEDMÓWCĄ W 100%:P
25-02-2009 11:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

OK, dobry pomysł żeby wszystko było na jednym bicie. A jaka miała by być tematyka?

25-02-2009 11:26 PM
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Kobiety, sex? Wink

26-02-2009 09:23 AM
Mad Dog Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 16
Reputacja: 1
Hmh tematyka?Cięzko powiedzieć,ale wydaje mi sie bardzo ciekawy temat ,który podsunuł Danio...Babilon Klęczy...jak widać Danio już wie co chciałby poprzez ten temat wyrazić mi natomiast się wydaje że "Babilon Klęczy"to dwa słowa ,które razem tworzą tajemniczy związek..jest w nich zawarty pewien kontrast "babilon"-symbol potęgi,monumentalizmu,władzy,imeprium itp został postawiony naprzeciw słowa ,które nasuwa skojarzenia związane z upadkiem,przegraną,bezsilnością.Myśle ze "Babilon Klęczy"w sensie filozoficznym oznaczać bedzie dla kazdego coś innego.Danio rozważył to w takich kategoriach ktoś inny bedzie rozważał ten temat w zupełnie innych.Myśle że temat stanowi wyzwanie,bodziec do pogrzebania w naszych umasłach i dojścia do własnych interpretacji,wniosków.Wszystkich połączy ten sam sztandar ale utwory mogą być zupełnie inne..temat daje duze mozliwosci.Pozdrawiam
26-02-2009 02:14 PM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Gdzie Ty chciałeś konkurs o 9:28 i to w sobotę? Ja o tej godzinie jeszcze śpię ;-) Kurwy na hip-hop.pl skasowali newsa o konkursie a inne o niby dissach są dalej. Więc jak możecie to dajcie tą informację gdzie się da.

PS: nadesłano już kilka utworów

01-03-2009 05:27 PM
Odpowiedz