Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 35 Głosów - 3.06 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KONKURS
Autor Wiadomość
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Reputacja: 2
RE: KONKURS
A który to Twój kawałek?

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

06-03-2009 11:28 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Mad Dog Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 16
Reputacja: 1
Ja trochę wpadłęm w kanał bo mój Sąd Ostateczny jest na bicie snoop'a a ja nigdy nie kradnę bitów,ponieważ uważam że track powinien być orginalny od początku do końca.
Stało się tak niestety,bo pewien niby producent który robi bity podesłał mi ten bit z prośbą żebym coś pod niego nagrał..byłem przekonany że to jest podklad jego autorsta,gdyż od dawna nie słucham snoop dogg'a bo wedłog mnie od Doggystyle nie zrobił nic godnego uwagi za wyjątkiem 2of amerikaz most wanted z 2pac'iem oraz Vato z B-real'em.Długo nic nie nagrywałem i przy okazji konkursu postanowiłem wreszcie wykorzystać ten bit,jestem strasznie podirytowany tym faktem,no ale nic w tej sytuacji nie mogę już zrobić.Track poszedł w eter.Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia.
06-03-2009 11:58 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
MATE Offline
Nowy
*

Ilość postów: 6
Mad Dog fakt faktem że bit podkradziony, ale przynajmniej nie udawałeś żadnego czarnucha tylko miałeś swój pomysł na kawałek. PIONA
06-03-2009 01:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 112
Mad Dog zgadzam sie z tym co napisales na temat Snoopa ale nowego ma robic Dre wiec jest nadzieja na powrot do dobrego rapu Wink

"Fuck The Fame I'm Still Stayin' The Same"
06-03-2009 02:42 PM
Mad Dog Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 16
Mate dzieki za te słowa (choć moja ksywka jest mało orginalna hehe,ale ja ją lubie bo jest ze mną od dawna)Co do snoop'a to fajnie by było gdyby zrobił coś w dawnym stylu ala wspomniany doggystyle ktory mi się bardzo podoba,zobaczymy co z tego wyjdzie.Drażni mnie w snoopie to że te jego "solowe" albumy to prawdziwe kompilacje featuringów,jest ich tak dużo że czasami zapominam że to album snoop'a..hehe..ale od zawsze na jego płytach występowało dużo gości,nawet jeśli kolejny album mi się nie spodoba to zawsze miło jest odpalić doggystyle i raz setny przesłuchać Morder was the case.Pozdrawiam.
06-03-2009 03:13 PM
W.I.L.K. Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 96
Reputacja: 3
Siemanko!
Widze, ze zainteresowanie konkursem jest calkiem spore :-)
RomaNN bierzesz w tym udzial?

Głęboki oddech i wykładam jak nauczyciel na swej lekcji,
rzeczowo i na temat, jak ksiazka zmuszam do refleksji...
06-03-2009 06:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 112
Tak chce i mam nadzieje ze zdaze! ;-)

"Fuck The Fame I'm Still Stayin' The Same"
09-03-2009 10:47 AM
Odpowiedz