zastanawiałem się skąd sie biorą takie opinie o liroy'u...no bo przecież ani eldo ani całe to niby "środowisko" za bardzo chłopa nie zna,lub kiedyś tam nie znało.Pomijając zazdrość i zawiść taką bezpośrednią,wydaje mi się że po prostu "środowisko" ma kompleks liroy'a.Mianowicie nie potrafią sobie poradzić z sukcesem jaki odniósł i nadal odnosi L.
Jak powiedział leszczyński,sam liroy chyba nie spodziewał sie takiego sukcesu...a przecież wtedy Liroy nie zaprezentował przeciez niczego aż tak nieznanego.Fakt nie było jako takiego hip hopu czy tam rapu,ale teraz wiekszość uważa że w tamtym okresie słuchali rapu od dawna i od dawna tworzyli...co więc spowodowało że liroy odniósł sukces i dlaczego "środowisko" go nie akceptuje??
bo ma to czego nie ma ta szara masa "uliczników i prawilniaków"...liroy ma zajebistą charyzmę!
widzieliście eldo w tym wywiadzie??miotał sie jakby był upośledzony,peja w telewizji wygląda jak chory psychicznie z ADHD,a wiekszość "hip hopowców" jak sie wypowiada w wywiadach to jakby mogli to by zastrzelili babe z mikrofonem żeby byc zauważonym...bo są bezpłciowi.
zobaczcie co sie teraz dzieje z Sokołem...jest na chłopaka nagonka i powoli "środowisko" przestaje go akceptować bo chłopak powiedział że w końcu chce coś z tego rapu mieć...
publika jest ślepa bo jak peja gada że jest mu ciężko to mu wierzą...że potrzebuje hajsu...to samo,ale chyba nie wiedzą że peja był całkiem niedawno jednym z najlepiej zarabiających młodych polaków (średnio 57 tysiów miesięcznie) czemu jego środowisko akceptuje?bo peja dogrywa się do byle buraka na feat. i każdy myśli że w ten sposób sprzeda wiecej płyt...a peja wyda "fturująć" i też zarobi

zajebisty układ

a liroy tego nie potrzebuje...bo ma swój świat...bardziej charyzmatyczny i kolorowy niż ulica i ławka czy kurwa poezja.
ni wszyscy muszą walczyć o przetrwanie....a wychodzi L,wydaje pół singla "cicha noc cz.1!!" i bydło sie jara i remixuje i jest git...
i dalej czeka na pełnowymiarową płytę...która jeśli juz wyda to choćby tam śpiewał przez nos i grał na pile to i tak zarobi "złota płyte" i może nakreci teledysk w sylwestra jak strzela z procy i choć wszyscy go hejtują to i tak każdy sie nim jara już od 13??! lat.
a wydaje płyte eldo...dostanie pare dobrych recenzji /póżniej porównaja płyte do "świateł miasta" uciuła to złoto i za 3 tygodnie już prawie nikt o nim nie pamieta...
kurwa lubiłem eldo a teraz puszczam mu śledzia!!
sorrki za długi wywód ale na hh pl kurwa nie chcvą puścić moich wywodów...chyba sobie bloga założę

ps.powiem szczerze z ww na featuringu ja osobiście chciałbym mieć sokoła