Ankieta: Czy Liroy powinien zjechać tą Bitch?
Powinien ją zjechać.
Musi ją zjechać.
Liroy, błagam zdissuj gnoja!
Sprawdzam wyniki Smile
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 26 Głosów - 2.69 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diss musi być!
Autor Wiadomość
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Reputacja: 2
Diss musi być!
http://lookr.tv/index.php?page=player&vn_e_id=450

Skumajcie co ta pseudo inteligenta postać mówi o Liroyu. Gdybym to ja miał taki wywiad to bym powiedział to samo co on tylko o nim samym. Dla mnie każdy jego numer to chujowizna, nie wiem na co on się w ogóle porywa. Liroy zdissuj szmatę porządnie i ciul mu w japę za takie pieprzenie! Over Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2009 06:28 PM przez Maha.)
14-01-2009 05:56 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
RE: Diss musi być!
jaki tam diss...
mówiąc takie słowa,eldo dla mnie wyłożył się...wyszło że koleś poprostu stosuje wyparcie i udaje że nie ma liroyaSmile kurwa zabawne to jest bo lubiłem eldo za to że niby taki poważny jest a tu wychodzi że koleś ma jakieś problemy,gada jak 3 latek i niestety ale...eldo skończył się na "opowieść co tu dzieje się na prawde" ... ostatnią płytę przesłuchałem 2 razy i uważam że muzycznie i textowo to kurwa dramat!!ale nie komentowałem tego nigdzie ze względu na jakiś szacunek dla niego...ale za ten wywiad (pomijając nawet tą część o Liroy'u),w którym gada jak rozkapryszona panienka...jak dla mnie to może przestać już nagrywać...bo nie wnosi nic oryginalnego.
ps.mes powiedział kiedyś że szanując słuchacza artysta rapowy powinien na swoich solowych płytach mieć w kawałkach conajmniej po 3 dobre!! zwrotki...na ostatniej płycie eldo trudno po 2 jakiejkolwiek uciułać a płyta raptem trwa troche dłużej niz bafangoo cz.1.!!!
14-01-2009 06:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
W.I.L.K. Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 96
Reputacja: 3
Eldo przesadzil. Obrazil w tym momencie rowniez mnie czyli fana Liroya i chuj mu WIELKI W DUPE! Karykatura to ty jestes frajerze! Zapomniales chyba, ze to jest styl wolny i udowodniles, ze jestes pseudo inteligentem, bo wyraznie nie skumales tego teledysku...Poza tym Liroy jest indywidualista i to on pierdoli srodowisko, a nie srodowisko jego. I ma racje.
Lepiej biegac za kurami, niz spierdalac od byle frajera panie Eldo. Pamietasz Elk cioto??

Głęboki oddech i wykładam jak nauczyciel na swej lekcji,
rzeczowo i na temat, jak ksiazka zmuszam do refleksji...
14-01-2009 06:18 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Dlatego mówię, ze diss, bo on serio przesadził. Liroy powinien go zjechać, bo za to co powiedział się należy takie coś. Od kiedy tu znanie kogoś z Polskich raperów oznacza, że się jest niewiem...fajnym hehehe. Co do WYP3 to chyba ma jakieś dziwne informacje. Wojtas z Borixonem nagrali mu się na poprzedni album, a Liroy na Borixona, więc o co mu chodzi?? Może teraz się o coś pokłócili ale wątpię. Pamiętam gadałem z nim kiedyś przez telefon (z Eldem, Eldoką jak kto woli) i umawiałem się na koncert, bo chciałem zorganizować u siebie w mieście, a on nie jest "drogi". Wtedy się wydawał spoko typem, nawet się trochę pośmialiśmy. Ale jeśli chodzi o tą zagrywkę stracił u mnie jakikolwiek szacunek? O ile go miałem hehehe. Proponuję zjechać pana mędrka <yes>

Dodałem ankietę, zapraszam do głosowania Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2009 06:31 PM przez Maha.)
14-01-2009 06:23 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Dla mnie eldo jest za cienki w uszch, Tede go zjadł, wysrał i teraz eldo gówno wie...

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

14-01-2009 06:37 PM
Ojciec Dyrektor Offline
Maniak postów
*

Ilość postów: 50
ale ankieta jest jednoznaczna Wink brakuje odpowiedzi, ze nie powinien go zjechac i ja tak uwazam, ze szkoda czasu na takiego idiote, a skoro wypowiada sie w taki sposob o L musi byc idiota...
14-01-2009 06:41 PM
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
zastanawiałem się skąd sie biorą takie opinie o liroy'u...no bo przecież ani eldo ani całe to niby "środowisko" za bardzo chłopa nie zna,lub kiedyś tam nie znało.Pomijając zazdrość i zawiść taką bezpośrednią,wydaje mi się że po prostu "środowisko" ma kompleks liroy'a.Mianowicie nie potrafią sobie poradzić z sukcesem jaki odniósł i nadal odnosi L.
Jak powiedział leszczyński,sam liroy chyba nie spodziewał sie takiego sukcesu...a przecież wtedy Liroy nie zaprezentował przeciez niczego aż tak nieznanego.Fakt nie było jako takiego hip hopu czy tam rapu,ale teraz wiekszość uważa że w tamtym okresie słuchali rapu od dawna i od dawna tworzyli...co więc spowodowało że liroy odniósł sukces i dlaczego "środowisko" go nie akceptuje??
bo ma to czego nie ma ta szara masa "uliczników i prawilniaków"...liroy ma zajebistą charyzmę!
widzieliście eldo w tym wywiadzie??miotał sie jakby był upośledzony,peja w telewizji wygląda jak chory psychicznie z ADHD,a wiekszość "hip hopowców" jak sie wypowiada w wywiadach to jakby mogli to by zastrzelili babe z mikrofonem żeby byc zauważonym...bo są bezpłciowi.
zobaczcie co sie teraz dzieje z Sokołem...jest na chłopaka nagonka i powoli "środowisko" przestaje go akceptować bo chłopak powiedział że w końcu chce coś z tego rapu mieć...
publika jest ślepa bo jak peja gada że jest mu ciężko to mu wierzą...że potrzebuje hajsu...to samo,ale chyba nie wiedzą że peja był całkiem niedawno jednym z najlepiej zarabiających młodych polaków (średnio 57 tysiów miesięcznie) czemu jego środowisko akceptuje?bo peja dogrywa się do byle buraka na feat. i każdy myśli że w ten sposób sprzeda wiecej płyt...a peja wyda "fturująć" i też zarobiSmile zajebisty układSmile
a liroy tego nie potrzebuje...bo ma swój świat...bardziej charyzmatyczny i kolorowy niż ulica i ławka czy kurwa poezja.
ni wszyscy muszą walczyć o przetrwanie....a wychodzi L,wydaje pół singla "cicha noc cz.1!!" i bydło sie jara i remixuje i jest git...
i dalej czeka na pełnowymiarową płytę...która jeśli juz wyda to choćby tam śpiewał przez nos i grał na pile to i tak zarobi "złota płyte" i może nakreci teledysk w sylwestra jak strzela z procy i choć wszyscy go hejtują to i tak każdy sie nim jara już od 13??! lat.
a wydaje płyte eldo...dostanie pare dobrych recenzji /póżniej porównaja płyte do "świateł miasta" uciuła to złoto i za 3 tygodnie już prawie nikt o nim nie pamieta...
kurwa lubiłem eldo a teraz puszczam mu śledzia!!
sorrki za długi wywód ale na hh pl kurwa nie chcvą puścić moich wywodów...chyba sobie bloga założęSmile
ps.powiem szczerze z ww na featuringu ja osobiście chciałbym mieć sokołaSmile
15-01-2009 12:00 AM
PłaVo-L Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 24
Prawie każdy raper, spytany o stosunek do Liroy'a odpowiada: 'Liroy to nie raper', 'Liroy zaczął się i skończył na pierwszej płycie', 'Jest mi obojętny'. Liroy dobrze wie, że tak mówią i co? I nie odpowiada nikomu, bo chooya go to obchodzi. Jak ktoś chce mu coś zarzucić to niech napisze diss'a kóórva. I takiego bezpośredniego, podpisanego 'Liroy Diss', wtedy może jakiś beef'ik by się narodził, choć jestem zdania, że Liroy nasrał by na tego dissującego i tam w jakimś kawałku pojechałby go w jednej zwrocie, i to by było na tyle, hehe..
Kóórva! Liroy nagrał kawałek z Ice-T! A taki Eldo z kim? Może Ice-T dla Eldoki to też chuj, a nie raper? Hehehe.... O czym my tu rozmawiamy w ogóle? Liroy z rapem nie miał nigdy nic wspólnego? Ja pierdolę.. eL miał 15 lat temu lepszą technikę, niż pan Leszek obecnie. Dla mnie to jest śmieszne co wygadują takie 'proste ziomale z bloku' Smile. Koleś myśli, że jego płyta jest uznana za klasyk (chyba tylko dlatego, że był niski nakład....) i kóórva jest jakimś bogiem polskiego rapu. Parodia - nic więcej nie mam do powiedzenia ;-))).
A Wy chłopaki z forum - nie mówcie, że gdyby nie Liroy, to nie byłoby rapu w Polsce...
Byłby. Kto wie - może nawet dopiero teraz zacząłby się bardziej rozpowszechniać, ale na pewno kiedyś by 'wypłynął'. A że to właśnie dzięki Liroy'owi rap w Polsce się zaczął, to już inna bajka.... ;-)))).
15-01-2009 12:36 AM
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 112
Wiadomo wyszla niedawno plyta Leszka to musi jakos ja wypromowac.
Nie sluchalem jego plyt, bo bardzo malo co z polskiego slucham (na palcach reki mozna policzyc artystow) ale stracil w moich oczach. Bylem neutralny, teraz sie z niego smieje ze jest taki zalosny, ze tak musi promowac plyte. Glupi jest i tyle bo nawet nie wie ze gadajac tak robi sobie bardziej zle niz dobrze.
Najlepiej zignorowac, bo dissem tylko zrobi mu sie reklame, chyba ze jakies dosadne 2 wersy w jakims kawalku - nie oplaca sie wiecej tracic czasu na niego.
Nawet bez ksywki ale zeby bylo wiadomo o kogo chodzi Wink

"Fuck The Fame I'm Still Stayin' The Same"
20-01-2009 07:34 PM
W.I.L.K. Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 96
Reputacja: 3
RomaNN napisał(a):Wiadomo wyszla niedawno plyta Leszka to musi jakos ja wypromowac.
Nie sluchalem jego plyt, bo bardzo malo co z polskiego slucham (na palcach reki mozna policzyc artystow) ale stracil w moich oczach. Bylem neutralny, teraz sie z niego smieje ze jest taki zalosny, ze tak musi promowac plyte. Glupi jest i tyle bo nawet nie wie ze gadajac tak robi sobie bardziej zle niz dobrze.
Najlepiej zignorowac, bo dissem tylko zrobi mu sie reklame, chyba ze jakies dosadne 2 wersy w jakims kawalku - nie oplaca sie wiecej tracic czasu na niego.
Nawet bez ksywki ale zeby bylo wiadomo o kogo chodzi Wink

Nie sadze, ze chodzilo tylko o promocje nowej plyty. Mi sie wydaje, ze on tak po prostu mysli. A propos diss'u to ja na miejscu Liroya nie zignorowal bym tego...Ale to jego sprawa i zrobi tak jak uwaza.

Pozdro

Głęboki oddech i wykładam jak nauczyciel na swej lekcji,
rzeczowo i na temat, jak ksiazka zmuszam do refleksji...
20-01-2009 08:00 PM
Odpowiedz 

Skocz do: