Ankieta: Czy Liroy powinien zjechać tą Bitch?
Powinien ją zjechać.
Musi ją zjechać.
Liroy, błagam zdissuj gnoja!
Sprawdzam wyniki Smile
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 26 Głosów - 2.69 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diss musi być!
Autor Wiadomość
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Reputacja: 2
RE: Diss musi być!
Chyba kiedyś Tede mu wysadził gonga na facjatę, gdy się bili na wolnym. Bo Eldo, zaczął coś tam nawijać o jego matce. I słusznie.
20-01-2009 09:02 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ilość postów: 438
Maha napisał(a):Chyba kiedyś Tede mu wysadził gonga na facjatę, gdy się bili na wolnym. Bo Eldo, zaczął coś tam nawijać o jego matce. I słusznie.

To była walka na wolnym, Obrońcy Tytułu przeciwko Gib Giobon'om.

http://pl.youtube.com/watch?v=TAGj3sr1Z8k

http://pl.youtube.com/watch?v=3nisFwN59Ls

Regulamin: czytaj
Jak wstawić video lub mp3 do posta: czytaj

20-01-2009 09:19 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

http://pl.youtube.com/watch?v=VYPJEXaLJGI

tu jeszcze Tede i Borixon diss na eldo i Pezeta

20-01-2009 09:32 PM
W.I.L.K. Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 96
Reputacja: 3
Tak patrzac z perspektywy czasu to smieszni sa co poniektorzy, hehe...

Głęboki oddech i wykładam jak nauczyciel na swej lekcji,
rzeczowo i na temat, jak ksiazka zmuszam do refleksji...
20-01-2009 10:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 112
Najbardziej smieszny z tego co pamietam to tam byl WSZ.
A co do tematu - nie powinien zignorowac?
Z jednej strony fakt bo wiadomo jakby to powiedzial jakis podziemny mc albo nagral dissa to nie ma sensu robic mu fame'u i sie przejmowac tym a tutaj powiedzial to czlowiek ktory wydal juz pare plyt na scenie i cos znaczy dla niektorych ale z drugiej strony - moze nie trzeba nagrywac dissa od razu tylko tez w jakims wywiadzie wspomniec pare slow i tyle.

"Fuck The Fame I'm Still Stayin' The Same"
21-01-2009 12:01 AM
Ma-ryja Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 25
a cHoOj z Eldo. gdyby nie Liroy to by nie usłyszał o tym, że istnieje coś takiego jak rap. To on jest pozerem i jedną wielką karykaturą.
22-01-2009 12:08 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
Kolejny, który myśli, że jakby Liroya nie było to by nie było rapu w Polsce. Ma-ryja użyj trochę głowy...
22-01-2009 04:48 PM
Ma-ryja Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 25
Może, by i był, ale dużo później. A co do słów Eldo to żal.pl... ten człowiek to jedno wielkie dno
22-01-2009 05:00 PM
RomaNN Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 112
I tak wiekszosc polskiego hip-hopu jest ponizej pasa Wink

"Fuck The Fame I'm Still Stayin' The Same"
24-01-2009 03:55 AM
Szpuk Offline
BOLD
Administrator

Ostatnio w sieci pojawiły się słowa ,które Liroy przytoczył w jednym z wywiadów dotyczące między innymi wypowiedzi Leszka Kazimierczaka ( Eldo ) dla http://www.lookr.tv . Jest to program w którym internauci zadają pytania wybranym artystom. W programie padło pytanie : Czy Liroy to postać ważna dla polskiego rapu czy karykaturalna ? . Eldo śmiało odpowiedział , że karykaturalna , obrażając w ten sposób prekursora polskiego rapu jakim jest Piotrek.

Liroy całą sytuację ocenił tak :
Pewnie wielu z was zada sobie pytanie dlaczego dopiero teraz o tym mówię. Przyznam szczerze ,że dopiero się dowiedziałem o niejakim ataku w moją osobę przez niejakiego Eldokę. Ja siedzę w rap grze już ładnych paręnaście lat i znam takie marne akcję typu atak po lub przed premierą swojej płyty. Już nie jeden w Polsce raper próbował wybić się na dissie , niektórym to się nawet i udało ,lecz sam niejaki Eldo który jak sam się przyznał ,za czasów gdy nie słuchał jeszcze rapu ja już miałem za sobą kopalnię wiedzy na temat hip-hopu. Ja go tworzyłem od podstaw w Polsce , inspirowałem się kawałkami ze Stanów, trudno mi było się przebić przez olbrzymią warstwę społeczeństwa która nie miała zielonego pojęcia o rapie. Jeżeli ktoś ocenia twórczość artysty na podstawie jednego teledysku ,który i tak był zrobiony na pełnym chilloucie , a niejaki gbur odbiera go na poważnie to jest kompletnym idiotą. Podchodzę do życia z pełnym dystansem ,jakby posłuchał moich kawałków to by wiedział , że robię to co chce i to na co mam ochotę. Jeżeli ten śmieć mówi , że nie byłem zaakceptowany przez środowisko hiphopowe to niech mi wyjaśni sprzedanych pewnie teraz już z pół miliona płyt Alboom oraz innych moich dokonań w rap grze. Poza tym człowiek nie ma nic wspólnego z WYP3 ,a udziela się nie mając o tym zielonego pojęcia , dla mnie to debil. Ja tu nie chcę rozkręcać beefu pomiędzy nami ,bo nie oto w tym chodzi , ale jeżeli nagra na mnie dissa to z przyjemnością mu soczyście wyjaśnię parę kwesti rap gry. Po stokroć mówię , że jestem człowiekiem kompletnie wyluzowanym bez kompleksów w przeciwieństwie do niego.

hip-hop.pl

04-05-2009 09:21 PM
Odpowiedz 

Skocz do: