Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 30 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tede
Autor Wiadomość
Oti Offline
Nowy
*

Ilość postów: 8
Reputacja: 2
Tede
Co myślicie o nim? :> Niewątpliwie jeden z czołowych polskich raperów, mawia się, że jest komercyjny, ale to brednie hejterów, więc proszę tego tu nie powtarzać. Co myślicie o jego płytach i firmie? Ciekawe jaki byłby mixtape Tede+Liroy.. Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2009 09:47 PM przez Oti.)
07-01-2009 09:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 224
RE: Tede
Danio, niby dlaczego?
07-01-2009 11:52 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ale na szczęście nie tylko Ty tu jesteś, więc inni też się mogą w tym temacie wypowiedzieć. Tede jak Tede, hajs, hajs, hajs heheh. Ostatnia jego dobra płyta to "Esende Myllfon" (nie wiem czy to dobrze napisałem hehe Wink )
08-01-2009 02:11 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

To się spytajmy reszty czy się zrobiło ciekawiej. Moderatorów się nie powinno lubić. I dobrze! Wink
08-01-2009 03:36 PM
Oti Offline
Nowy
*

Możeby tak wrócić do tematu? ;P Wg. Mnie, jest to przenajlepszy polski raper, może się ktoś z tym nie zgadzać, to tylko moje zdanie. Wydał 5 legalnych płyt, od notesu w górę(wcześniej tak niezbyt go słuchałem ;P) był coraz "najlepszejszy"(Tongue) z każdą płytą, Ścieżka dźwiękowa to już majstersztyk. Ponadto wydał(nie sam, ale występował w 95% kawałków) 4 voluminy Dj. Buhha, ostatnio mixtape "Jaram się", subtelnie zjechał onara w beefie. W międzyczasie jest w 2 programach w TV, prowadzi firmę i gra masę koncertów w Polsce i Wielkiej Brytanii.
Warszafski deszcz chyba każdy zna, a kto nie, ten dziwny. ;P
08-01-2009 09:16 PM
Maha Offline
Super Moderator
*
Moderator

Z tą "Ścieżką Dźwiękową" to czasami nie przesadzasz? Tak na upór to może miał ze 2, 3 dobre numery na tej płycie. I tu już chyba nawet nie chodzi o gust, po prostu płyta była słaba.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2009 09:26 PM przez Maha.)
08-01-2009 09:25 PM
Oti Offline
Nowy
*

Maha napisał(a):Z tą "Ścieżką Dźwiękową" to czasami nie przesadzasz? Tak na upór to może miał ze 2, 3 dobre numery na tej płycie. I tu już chyba nawet nie chodzi o gust, po prostu płyta była słaba.
Wiesz co, ja słuchałem wszystkie kawałki na tej płycie, każdy mi się spodobał, no, może oprócz tego z tym amerykańskim raperem. Mógłbym tutaj cytować dobre teksty z tej płyty, byłyby to prawdopodobnie całe kawałki. Smile Rozumiem Cię, jeśli ktoś lubi tylko szybkie numery, to rzeczywiście płyta może się nie spodobać. Ja lubię i te szybkie, i te z głębokim przekazem. Smile
08-01-2009 09:30 PM
Ma-ryja Offline
Częsty bywalec
*

Ilość postów: 25
Oti napisał(a):...subtelnie zjechał onara w beefie.

kiedy on zjechał Onara w beefie? Dla mnie Tede istnieje do momentu nagrania kawałka z Natalią Kukulską. Potem już szedł w dół, a w beefie Onar mu pocisnął.
22-01-2009 05:13 PM
bolian Offline
Super Moderator
*
Moderator

Ilość postów: 107
ten kawałek z tym "amerykańskim raperem" jest bardzo dobry...z resztą dog eat dog był zajebisty!!
wg mnie tede zjadł i pezeta i onara i eldo...on miażdży typów swoja pewnością siebie...i jest kontrowersyjny...i to w najczystrzym znaczeniu tego słowa...to co robi tede nie jest ani wulgarne ani obrzydliwe ani tandetne a mimo tego wzbudza w ludziach skrajne emocje.
sam do końca nie wiem jaki mam do niego stosunek jako do człowieka... ale wydaje mi się że jednak w jakis sposób zajebiście mi się podoba jego podejście do życiaSmile
a jakim jest raperem??
on już nic nikomu nie musi udowadniać...mimo że wiele jego kawałków mi nie podchodzi uważam go za jednego z najlepszych raperów...
a jako producent??w czasach 3h ...ścisła polska czołówkaSmile
hm
22-01-2009 05:33 PM
Sebass Offline
Maniak postów
*

Ilość postów: 65
Reputacja: 1
Jego dwie pieerwsze solowe płyty to klasyka polskiego hh, Chyba Kazdy z nas bawił sie przy kawałku "drin za drinem" Smile Potem przyszedł Notes i niestety to była porażka. Esende Myllfon płytka zajebista, szczególnie przez bity Matheo. No ale Ścieżka dźwiękowa...nie podchodzi mi ta płyta. Moje tocze fele...
22-01-2009 08:12 PM
Odpowiedz