No wiec tak. Na początek siema. Pomyślałem sobie czemu nie? Odkąd pamiętam zawsze uwielbiałem Liroy'a, postanowiłem sprawić sobie koszulkę która będzie służyć mi nacodzień i będzie ukazywała kogo uwielbiam i takie tam

Zawsze chciałem coś takiego posiadać (pewnie każdy kto uwielbia Liroy'a chciałby również mieć). Szukałem dość długo na allegro takiej drukarni która będzie mi odpowiadać ale niestety jeśli miały taki kolor koszulki jak ja chciałem to robiły za małe nadruki. Przypomniało mi się że Liroy wypuścił koszulki z DEF LIFE która zresztą też chciałem mieć no ale niestety się nie udało. Pomyślałem czemu nie może jak napisze do Pana Piotra to coś z tego wyjdzie. Na początek postanowiłem napisać na konto na YouTube do koniaczek69 aby przekazał mój pomysł Liroy'owi ponieważ nie miałem pomysłu jak się z nim skontaktować. Mam pomysł na koszulki które można było by puścić w świat i przy okazji na tym zarobić i myślę że dość sporo. Mam Pomysł na dokładnie 4 koszulki i pomysł na bluzę. Więc Panie Piotrze gdyby był pan zainteresowany to mogę podać jakieś dane kontaktowe i moglibyśmy to obgadać. Pewnie będzie to tylko nieaktywny temat którego i tak nie przeczytasz ale postanowiłem to napisać, nic nie tracę. No i to chyba tyle. Pozdro V :}