The Godfather Liroy - forum.liroy.com.pl -

Pełna wersja: Massey - "Ej łania (ft. Peja, prod. Kamilson)"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Już za kilka dni na rynek wchodzi nowy album Masseya "Człowiek z Blizną". Jako przedsmak prezentujemy kolejny utwór z tej płyty z gościnnym udziałem Rycha Peji. Kawałek skierowany jest do pań, które uwielbiają dziki spontaniczny seks. W planach jest także nakręcenie teledysku do tego numeru o podłożu erotycznym. Przed nami: Massey ft. Peja w kawałku "Ej łania".
Nie przepadam generalnie za masseyem ale ten nr jest kozacki
Ja o Masseyu to moglbym sporo powiedziec.
Jest z mojego miasta, chodzilismy nawet razem do zawodowki - stare czasy ;-)
Kiedys mielismy nawet kapele, nagralismy 3 kawalki.
Nie ma szacunku w moim miescie i nie tylko za brak autentycznosci, zerowy postep i pozerstwo.
Ostatnie jego zagrywki to przegiecie paly - ostatnio byl w moim miescie Mlodziak i ekipa, z ktorym ma beef - nawet sie nie pojawil a grozil mu w utworach...
Macie fotorelacje:
http://inowroclaw.gra.pl/fotorelacje-142...-flow.html
Nie jest to haterstwo czy zazdrosc, bo znam go osobiscie i moge o nim powiedziec pare rzeczy ale to nie jest temat na forum ;-)
Grałem przed nim support jak był u mnie w mieście ale dojechać nie mógł heheh, wreszcie ludzie się rozeszli, zostało nas kilku w lokalu, pijemy piwo. Jest gdzieś tak 2.30 nad ranem, właściciel mówi, że Massey jest pod lokalem, to ja i paru innych wychodzimy, stoi Massey i chce grać koncert hahah. Właściciel złapał kurwice i go wyzywa, że dzwonił 100 razy i nie odbierał, to się biedak tłumaczył, ze nie chcieli mandatu dostać hahaha. Właściciel zaczął po nim jeździć, a tu patrze wychyla się jego ojciec i mówi: Panowie, nie kłóćmy się, jesteśmy tu i chcemy grać" hahah. Ogólnie to nic do niego nie mam, ale było tam pare osób, którzy zapłacili 10zł za bilet i kur.wa czekali na niego. Chujowo się zachował wobec swoich fanów.
masej człowiek legendaBig Grin
Przekierowanie