The Godfather Liroy - forum.liroy.com.pl -

Pełna wersja: PTP-Północny Toruń Projekt
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, Wink
Chcę Wam przedstawić jeden z najświeższych ekip HH w polsce. Mianowicie, zespół z Torunia, PTP. Jest to "Polish Crunk style", czyli klimaty brudnego amerykańskiego południa po polsku. Zespół istnieje już kilka lat, ale zasłyneli dopiero niedawno, jak zostali przyjęci do Wielkie Joł i usłyszał o nich Peja. Wystąpili na 15 urodzinach SLU, mixtape Dj. Decksa i płycie Peji. Na ich najnowszej płycie, "Ulice tego słuchają", wystąpiły takie 'gwiazdy' jak: Peja, Borixon, Kajman, Kaczor, DGE(DonGuralEsko). Skoro tacy raperzy się nimi zainteresowali, musi coś w tym być.. Wink
Ich płyta: Ulice tego słuchają
Jeden przykładowy kawałek: PTP-prawie
Tak, PTP to grupa, której bardzo dobrze się słucha z kumplami bujając się w samochodzie, albo przy piwieBig Grin
Tej ich płytki słuchało mi się fajnie Wink naprawdę skład warty zauważenia
Nie no, gdzie tam Liroy u PTP.;P B&B wyszło zajebiście, płytka limitowana na 500 egzemplarzy, zakupiłem 2(przez przypadek Tongue) i szkoda, że nie wyszło na legalu(zapewne cała para poszła w wydawanie WFD i nie starczyło hajsu na PTP ;P). Kozak płyta, polecam.
Przekierowanie